Oude stal wordt werkplaats. Voor nieuwbouw geen vergunning, wel voor renovatie. Dus nieuwe fundering, dak, vloerverwarming, kozijnen etc etc
Geluidsstudio in oud klaslokaal. Helemaal vrijstaande constructie, box-in-box, voor audio postproductie bedrijf. Vijfhoekig grondplan en wanden opgebouwd uit verschillende lagen en materialen voor optimale akoestiek.  Dubbele luchtdichte deuren,  elektra, technische voorzieningen, gekoelde geluidsdichte bak voor videoprojector en geluidsarme ventilatie. Ontwerp in samenwerking met ervaren akoesticus.
Atelier in een garage. Met slim indelen een ruim en betaalbaar atelier creëren voor een graficus. Garagedeur mocht niet vervangen worden met ramen. Met dubbele deur constructie kon dat opgelost worden. Veel kastruimte, wastafel, aangepaste elektra, cv, stevige werktafel etc.
Geluidsstudio. Volledig box in box gebouwd voor maximale geluidsisolatie.
Aanpassingen aan bestaande studio. Parket leggen maar de mixer en 19'' rek konden niet weg vanwege eindeloos veel kabels. Zwevend gemaakt zodat parket eronder gelegd kon worden. Ook een podium voor een bankzodat klanten over de editor heen het projectiescherm kunnen zien.
Back to Top